Heerhugowaard: Disco of crematorium - Crematorium.eu News about crematoria in Europe - www.crematorium.eu informs about crematoria in Europe- Krematorium.eu- crematorio.eu, find a crematorium

Go to content

Heerhugowaard: Disco of crematorium

www.crematorium.eu informs about crematoria in Europe- Krematorium.eu- crematorio.eu, find a crematorium
Published by in Dutch / Nederlands ·

Heerhugowaard - Wethouder Leo Dickhoff heeft met collega-wethouder Anjo van de Ven van Alkmaar besloten om samen een onderzoek te laten doen naar de condities, waaronder de Waerdse Tempel eventueel kan worden voortgezet.

Beide gemeenten willen niet zeggen of zij geld in de Tempel willen steken. Wethouder Dickhoff had van de Heerhugowaardse gemeenteraad de opdracht om vóór 1 juli zijn onderzoek rond te hebben. Dat gaat echter niet lukken. Heerhugowaard heeft Alkmaar en Langedijk gevraagd om mee te doen met het onderzoek. Van Langedijk is daar niets meer over vernomen. De raad van Alkmaar hoefde er niet meer over te stemmen, omdat in het nieuwe collegeakkoord al staat, dat moet worden bekeken of de Waerdse Tempel kan worden voortgezet als poptempel voor de hele regio. Eigenaar Marcel Appelman heeft op dit moment slechts één eventuele koper voor zijn gebouw, die er een uitvaartcentrum met crematorium van wil maken. De gemeente wijst dit echter af. Het college wil geen crematorium aan het Strand van Luna.
No comments

Add to Google
crematorium.eu on Facebook
Back to content