Uitvaart met militaire eer voor Laurens Fritz - Crematorium.eu News about crematoria in Europe - www.crematorium.eu informs about crematoria in Europe- Krematorium.eu- crematorio.eu, find a crematorium

Go to content

Uitvaart met militaire eer voor Laurens Fritz

www.crematorium.eu informs about crematoria in Europe- Krematorium.eu- crematorio.eu, find a crematorium
Published by in Dutch / Nederlands ·
Tags: UitvaartmilitaireeerLaurensFritzcrematoriumBaexem

Honderden mensen bezochten zaterdag de uitvaartdienst voor de om het leven gebrachte militair Laurens Fritz in de Sebastianuskerk van Herkenbosch (Limburg). Onder de vele deelnemers waren ook tientallen collega-militairen van de landmacht.

Na afloop van de eucharistieviering werd het stoffelijk overschot van Fritz door een erehaag van militairen het crematorium in Baexem ingedragen. Fritz werd vorige week dood in een maisveld gevonden na maanden vermist te zijn geweest.

Verdachte
Een 47-jarige man uit Herkenbosch zit vast op verdenking van moord op Fritz. De militair was gelegerd in de Duitse stad Münster, waar hij sergeant was in het Duits-Nederlandse leger.

Hij woonde in het vlakbij Roermond gelegen Duitse dorpje Elmpt, maar had ook een huisje op bungalowpark Reewoude in Herkenbosch.

Conform een door Fritz opgeschreven laatste wens herdenken familie en vrienden de overledene zaterdagavond feestelijk bij zijn huisje op Reewoude.
No comments

Add to Google
crematorium.eu on Facebook
Back to content