Vrieshorst: crematorium bij De Goorn - Crematorium.eu News about crematoria in Europe - www.crematorium.eu informs about crematoria in Europe- Krematorium.eu- crematorio.eu, find a crematorium

Go to content

Vrieshorst: crematorium bij De Goorn

www.crematorium.eu informs about crematoria in Europe- Krematorium.eu- crematorio.eu, find a crematorium
Published by in Dutch / Nederlands ·

DE GOORN - Vrieshorst Project BV, die buitenspel kwam te staan bij de ontwikkeling van een crematorium bij Obdam, gaat bij de gemeente Koggenland een bouwaanvraag indienen voor een crematorium bij De Goorn.

Op grond van de familie Peereboom, naast bedrijventerrein Vredemaker Oost, nabij de hoek Jaagweg-Braken. Over een jaar kan het klaar zijn, schrijft directeur-eigenaar Jan de Vries de gemeenteraad van Koggenland.
Nog steeds is De Vries boos over de gang van zaken in de afgelopen jaren. Vrieshorst ontwikkelde een crematorium in combinatie met een zorgcentrum voor het perceel tussen het bedrijventerrein bij Obdam en natuurgebied De Weel. Maar hij werd het financieel niet eens met landeigenaar Deurwaarder. Toen De Vries na het bekijken van alternatieven (onder meer op diezelfde locatie Peereboom) alsnog met Deurwaarder in zee wilde gaan bleek die al een overeenkomst te hebben met Dela voor de bouw van een crematorium. Later werd bekend dat Dela ook 1600 meter verderop in Heerhugowaard een crematorium wil bouwen.
No comments

Add to Google
crematorium.eu on Facebook
Back to content