Paypal - Crematorium.eu Webshop, de webwinkel voor gedenkartikelen

Zoeken
Ga naar de inhoud

Hoofdmenu:

Paypal

PayPal algemeen

PayPal is de veiligste en meest efficiënte manier om hier te betalen. Kopers kunnen met hun bankrekening (via hun PayPal-saldo) of met een creditcard voor objecten betalen door op de button Betalen te klikken.
Met PayPal, kunnen alle bedrijven en consumenten met een e-mailadres online betalingen verzenden en ontvangen. De startpagina van PayPal wordt momenteel alleen in het Engels aangeboden, maar zodra je aangemeld bent, krijg je alle gegevens in het Nederlands te zien.

Transacties met PayPal zijn veilig. Met PayPal wordt kopen op het Internet gemakkelijker en kosteneffectiever dan ooit.

Hoe kun je met PayPal voor een object betalen?

Als je voor een object wilt betalen en je hebt Betalen via paypal gekozen komt men aan het einde van de bestelling op een pagina waar staat "nu kopen". Klik hierop en vervolgens word je naar de website van PayPal geleid om je betaling te verzenden. Heb je nog geen PayPal-rekening, dan wordt die voor je aangemaakt. Op de site van PayPal kun je opgeven of je de PayPal-betaling wilt verrichten met je PayPal-saldo of je creditcard, waarna je de betaling verzendt. Dat is alles!


Voordelen van PayPal

Betalen met PayPal biedt de volgende voordelen:

  • Het is veilig:


  • PayPal beschikt over geavanceerde systemen voor fraudepreventie waarmee je financiële transacties goed worden beveiligd.


  • Voor je transacties heb je alleen rechtstreeks contact met PayPal, een eBay-bedrijf. Je financiële gegevens worden niet naar de verkoper gestuurd.

                                                      

  • Doordat je sneller voor objecten kunt betalen, heb je deze ook eerder in huis.


  • Het is gebruiksvriendelijk


  • De service van PayPal is volledig geïntegreerd in de crematorium.eushop. Met één druk op de knop kun je betalingen verrichten.


  • Je krijgt een automatische ontvangstbevestiging zodra de verkoper je betaling binnen heeft. Zo weet je dus altijd of je daadwerkelijk hebt betaald.


  • Accountgegevens en de status zijn altijd direct toegankelijk en meteen bekend.


  • PayPal is voor kopers geheel gratis.


Informatie zoeken over je betalingen

Je kunt details over betalingen die je met PayPal hebt verricht, bekijken in je Geschiedenis (History). Hiervoor log je in bij je PayPal-rekening en klik je op de subtab Geschiedenis (History). Doorzoek de weergegeven transacties of zoek met behulp van de zoekfilters boven aan de pagina naar je betaling. Klik vervolgens op de link in de kolom Status voor volledige details over je betaling, zoals het tijdstip, de datum, de titel van het object, het verzendadres en een optioneel bericht.

PayPal op je bank- en creditcardafschriften

Wanneer je een bedrag van je bankrekening naar PayPal overmaakt, staat op je bankafschrift 'PayPal-boeking' (PayPal Transfer) naast de betreffende betaling.

Voor aankopen met een creditcard staat op het creditcardafschrift 'PayPal' naast het afgeschreven bedrag, met het Customer Service-nummer van PayPal en eventueel de bedrijfsnaam van de verkoper.


 
Terug naar de inhoud | Terug naar het hoofdmenu